SON DAKİKA

Diyet & BeslenmeKültür & SanatMagazinManşet

Merve Akinci Kimdir ?

Merve Akinci Kimdir ?

Merve Akıncı Kimdir?

Merve Akın ve Toy İstanbul sahne sanatlarının oyuncularındandır. İnci Kolye, levrek ve Turşu Yapma Sanatı ve Filler Hakkında Konuşsak oyunlarında yer alan Merve Akın kendini tiyatroya adamış bir oyuncudur. Aynı zamanda sunuculuk da yapan Merve Akın bir taraftan da Toy İstanbul’da Etkili İletişim ve Diksiyon Eğitimleri de vermektedir.

Merve Akın daha önce herhangi bir dizi de oyuncu olarak yer almasa da Taget firmasının reklamında yer almış ve bir çok organizyon firmasında etkinliklerinde sunucu olarak görev yapmıştır.

Merve Akın ilk dizi oyunculuğunu ise Kanal D ekranlarında yayınlanacak Sadakatsiz dizisinde yer alacaktır. Merve Akın’a ilk dizi oyunculuğunda başarılar diliyoruz ve yeni projelerinde tekrar onu görmek istiyoruz.

rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:

  • Filler Hakkında Konuşsak / Oyuncu – 2019
  • İnci Kolye, levrek ve Turşu Yapma Sanatı / Oyuncu

Rol Aldığı Film ve Diziler:

  • Sadakatsiz (TV Dizisi 2020)
  • Son Haber (Sinema Filmi 2017)

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Merve Akıncı, oyunculuk kariyerine de hali hazırda devam etmektedir. Başarılı oyuncu ve sunucu Merve Akıncı hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kim, boyu kilosu kaç gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

İlgili Haberler