SON DAKİKA

Magazin

GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI TÖRENİNDE FUNDA KURT’A ANLAMLI ÖDÜL

Türk İş Kadınları Plaket Töreni, Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde 4. kez gerçekleştirildi. Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün’ün sunuculuğunda gerçekleşen görkemli tören, Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlendi.

Törende Sanat, cemiyet, siyaset, medya ve iş dünyasından önemli iş kadınlarına plaketleri takdim edildi. Dilek İmamoğlu, Türkan Şerbetçi, Zahide Yetiş, Esin Yağmurdereli, Bedia Teymur, Monik İpekel, Hülya Hökenek, Ece Gürsel, Nur Ertürk, Ece Pirim, İvana Sert, Pınar Bent ve Nermin Öztürk gibi birçok önemli isme plaketlerini aldılar. Gecede Funda Kurt Healthy Beauty & Academy kurucusu Profesyonel Güzellik Koçu Funda Kurt’a ise plaketi Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün tarafından takdim edildi.

Funda Kurt Türk İş Kadınları Rehberinin düzenlemiş olduğu törende  aldığım plaketten dolayı çok mutlu ve gururluyum. Bu güzel gece için bizleri destekleyen ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kadınların iş gücüne katılarak, başarılı girişimlere imza atması ülkemizin ekonomik kalkınmasına büyük fayda sağlarken, yeni girişimcilere de ilham kaynağı oluyor. Cesaretle iş hayatında yer alan kadınlar, kendi işini kurmak isteyen yeni girişimci iş kadınlarına da örnek teşkil ediyor.

Funda Kurt Healthy Beauty Kuzu Effect Ofis Oran Mah. Zülfü Tigrel Cad. No:1/2 İç Kapı No: 42 Çankaya / Ankara’da hizmet veriyor.

İlgili Haberler