SON DAKİKA

MagazinManşetModaÜst ManşetYaşam

JET SOSYETE BU DAVETTEYDİ

Sarp Intermodal 10. yıl dönümünde büyük bir dönüşüme imza atarak, faaliyetlerini Talay Logistics adı altında birleştirdi…

ONUR TALAY

Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen, yeni markanın ve 10. yılın kutlandığı etkinlikte Kenan Doğulu sahne aldı.

İş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda ünlünün de katıldığı etkinlikte davetlilere hitap eden Talay Logistics CEO’su Onur Talay, yenilenmiş markalarıyla sektördeki dönüşüme de öncülük edeceklerini belirtti.

Bilgen Komut Talay _ Onur Talay

Türkiye’nin intermodal taşımacılık odaklı kurulan ilk şirketi Sarp Intermodal, 10. yıl dönümünde Talay Logistics’e dönüştü. Başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok noktasına gerçekleştirdiği intermodal taşımalar, büyüme ve ihracat rakamlarıyla adından söz ettiren şirket, artık faaliyetlerini Talay Logistics adı altında sürdürecek.

Adem Karatas  __  Ece Seçilmis

Dönüşüm sürecini tamamlayan Talay Logistics, marka değişikliğini Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen özel etkinlikte yerli ve yabancı paydaşlarıyla bir araya gelerek kutladı.

Sinem _  Mehmet Saracoglu

Yosi Mizrahi’nin sunuculuğunu yaptığı gecede, Profesyonel Rehber Saffet Emre Tonguç ‘İstanbul’ temalı bir anlatım gerçekleştirdi.

Yosi  Mizrahi

Kenan Doğulu’nun sahne aldığı etkinliğe iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda ünlü de katıldı. Davetliler, etkinlikte Kenan Doğulu’nun dillerden düşmeyen şarkılarıyla eğlendi.

Saffet Emre Tonguc

Başta lojistik sektörü olmak üzere yerli ve yabancı şirketlerin yöneticilerini de bir araya getiren etkinlikte davetlilere hitap eden Talay Logistics CEO’su Onur Talay, “Biz 10 yıl önce Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek odağına intermodal taşımacılığı alarak kurulan ilk şirketiz.

Şebnem Bülent Keçeli

İntermodal taşımaların dışında deniz yolu, hava yolu, kara yolu, kontrat lojistiği, gümrük hizmetleri gibi alanlarda da kendini fazlasıyla ispat etmiş, uçtan uca hizmet veren bir lojistik şirketi olarak Talay Logistics adını aldıkYenilenmiş markamızla sektördeki dönüşüme de öncülük edeceğiz.” diye konuştu.

 

İlgili Haberler