SON DAKİKA

MagazinManşetÜst Manşet

Gizem Bağdaçiçek durmuyor! Transparan pozlarına bir yenisi daha eklendi!

Sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Onlyfans’taki paylaşımları sebebiyle müstehcenlik suçlamalarıyla karşı karşıya kalarak gözaltına alınan ve daha sonrasında serbest bırakılan Gizem Bağdaçiçek sosyal medya hesaplarını hız kesmeden kullanmaya devam ediyor. Son olarak kırmızı ve transparan detaylardan oluşan tulumuyla ayna karşısına geçerek cesur pozlar veren Bağdaçiçek hayranlarında tam not almayı başardı.

34

BEĞENİ BUTONU ÇÖKTÜ!

345

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın ardından hızlıca beğeni yağmuruna tutulan Gizem Bağdaçiçek, beyaz iç çamaşırları ve kırmızı transparan tulumuyla ayna karşısında pozlar vererek hayranlarının karşısına çıkmaya karar verdi. Ayna karşısında verdiği pozlarına ise Bağdaçiçek, “Favoriniz hangisi?” notunu ekleyerek hayranlarının fikrini sormayı ihmal etmedi.

345567

Sosyal medya üzerinden epeyce ilgi toplayan Gizem Bağdaçiçeğe kullancıların bir kısmı soğan filesi benzetmesi yaptı. Sosyal medya kullancılarının bazı yorumları: “En değerli mor soğan filesi”, “Bir favori seçmek imkansız”

İlgili Haberler