SON DAKİKA

MagazinManşetÜst Manşet

Hande Erçel’in Suudi Arabistan tarzı olay oldu!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı ile yaklaşık bir yıldır süren ilişkileriyle sıkça gündeme geliyor.

Son olarak Red Sea Film Festivali için Suudi Arabistan’a giden Erçel, siyahlar içindeki şıklığıyla dikkat çekti. Genellikle iddialı ve açık giyinmeyi tercih eden Erçel, bu sefer oldukça kapalı bir tarza yönelmiş olsa da minicik dekoltesiyle gözleri üzerine çekmeyi başardı.

Yaklaşık bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Hande Erçel, 30. yaşını “The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)” temalı bir partiyle kutlamıştı. İddialı kıyafetleriyle geceye damga vuran Hande Erçel, son dönemde giydiği her kıyafetle olay yaratıyor.

Son olarak Suudi Arabistan’da düzenlenen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’ne katılan Hande Erçel, şıklığı ve zarafetiyle dikkat çekti.

Baştan aşağı siyahlar içinde olan oyuncu, nadir görülen bir şekilde neredeyse dekoltesiz bir görünüm sergileyerek adeta tarzının zıttına bir adım attı.

Bu durum elbette gözlerden kaçmadı. “Kızılcık Şerbeti kadrosunda gibisin” yorumlarına sebep olan tarzıyla dikkat çeken Hande Erçel, poz verirken minicik bir dekolteyi de ihmal etmedi. Güzel oyuncuya hayranlarından gelen yorumlar arasında, “Ne giyse yakışıyor”, “Kadın ışıl ışıl parlıyor” şeklinde övgü dolu ifadeler yer aldı.

 

İlgili Haberler