SON DAKİKA

Diyet & BeslenmeKültür & SanatMagazinManşetModaSağlıkTeknolojiÜst ManşetYaşam

Master Chef’in konuğu Elif Aslı Yıldız…

Patiswiss Çikolata Ceosu Elif Aslı Yıldız TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye All Star’a konuk oldu…


AcunMedya’nın özel davetiyle katıldığı bu eğlenceli programda mavi takımla beraber yarışan Elif Aslı Yıldız; “Bu eğlenceli programın bu haftaki kazananı elbette ki Mavi Takım oldu” dedi.


TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye All Star programının yeni bölümleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yapılan yemekler, değişik tarifler, jüri üyelerinin yorumları, yarışmacıların yetenek ve azimleri heyecanla takip edilirken programın geçen akşam ekrana gelen yeni bölümünde Patiswiss Çikolata Ceosu Elif Aslı Yıldız’da Master Chef heyecanını yaşadı.


Elif Hanım’ın program sonrasında sosyal medyasından yayınladığı fotoğraflarının altına yorumlar yazan takipçileri; “Bu yumurtalardan hangisi daha iyi? Krema nasıl böyle güzel kokar? Elif Şef böyle tatlı yapmayı nereden öğrendi? Mehmet Şef bu ekleri bayıla bayıla nasıl yedi? Master Chef heyecanını da yaşamadık demeyiz. Sevgili @acunmedya özel davetiyle katıldığımız bu eğlenceli programın bu haftaki kazananı elbette ki Mavi Takım” şeklinde paylaşımda bulundular.


Elif Aslı Yıldız, Acun Medya’nın özel davetiyle katıldığımız bu eğlenceli programda hem eğlendim hem de hünerlerimi sergiledim diyerek yaptığı açıklamada; “TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor! Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler