SON DAKİKA

MagazinÜst Manşet

Çukur’un Timsah Celil’iydi! Meli Bendeli göğüs silikonlarını gösterdi…

Çukur dizisinde Timsah Celil olarak hafızalara kazınan ve daha sonra cinsiyet geçiş ameliyatı olarak ismini  Meli Bendeli yapan oyuncu Horoz Dövüşü filminin festivaline katıldı.

“Ben döndükten sonra bağımsız yönetmenler, festival yönetmenleri –ki bunlar her zaman çalıştığım ve beni çok iyi tanıyan insanlar– bana iş falan vermediler. Onlara nedenini ya da ‘İş var mı,’ diye sorduğumda bana ‘Filmimizde trans, travesti karakter yok,’ dediler. Ben de dedim ki, ben travesti rolü oynamak için değil; kadın rolü oynamak için travesti oldum. Onlar da öyle baktılar” dedi.

Festivale katılan Meli Bendeli’nin yeni tarzı dikkatlerden kaçmadı. Koyu renk saçlarını sarıya çeviren oyuncunun göğüslerine yaptırdığı silikonlarda ön plandaydı.

Oyuncunun yeni görümüne tepkilerde bir hayli fazla oldu sosyal medya hesabından silikonlarını ön plana çıkardığı pozlarına, bir sosyal medya kullanıcısı yorumunda şöyle dedi;“Çok açılmana gerek yok biz Ayta Sözeri’i çok sevdik mesela bir duruşu var”.

Kullanıcının yorumuna kayıtsız kalamayan ünlü oyuncu; “Duruşumla çıplaklığımın bir ilgisi yok. Çünkü çıplak bile durabilirim” cevabını verdi.

İlgili Haberler