SON DAKİKA

LIFE
Kültür & SanatMagazinManşetModaSağlıkSporÜst ManşetYaşam

“Mads MİKKELSEN” İLE SOHBET ETTİK”

Özge Özacar, bir ayakkabı firmasının tanıtım gününde, basın mensuplarının “Venedik Film Festivali” de yaşadıkları ve tecrübeleri hakkında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Geçtiğimiz ay Venedik Film Festivali’ne katılan Özge Özacar “Eğer bu kadar büyük bir dizi sektöründeysek; Amerika’dan sonra ihracat kısmında da dünya  çapında işler yapıyorsak, biz oyuncuların da en az yapımcılarımız, senaristlerimiz, yönetmenlerimiz kadar global aynada festivallerde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Venedik’te olmak benim için çok keyifliydi. Çok kıymetli İtalyan yönetmelerle tanıştım, yapımcılarla tanıştım. Şimdi onlarla iletişim halindeyiz, kısa zamanda tekrar gideceğim” dedi.

 “Mads MİKKELSEN” İLE SOHBET ETTİK”

28 yaşındaki güzel, “Kiminle karşılıklı oynamak isterdiniz?” sorusu üzerine, “Ondan çok ilham aldığım için Haluk abi ile tekrardan çalışalım istiyorum. Onunla beraber bir dizi projesi yapmıştık. Yabancı oyuncular arasında ise “Mads MİKKELSEN”  ile çalışmak isterim. Venedik’te tanışmıştık, sohbet etme imkanım oldu. İşlerini çok sevdiğim özellikle karakter yapımını çok sevdiğim bir oyuncu. Onunla beraber güzel bir psikoloji, gerilim filminde oynak çok isterim” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler