SON DAKİKA

LIFE
Kültür & SanatMagazinManşetModaSağlıkSporÜst ManşetYaşam

SOUL EKİNOKS RİTÜELİ DAVETİNDE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI  

Hyatt Regency İzmir İstinyePark , SpaSoul Sonbahar Ekinoks Ritüeli ve WTC SkinTalks ile konuklarına keyifli saatler yaşattı. İzmir cemiyet ve kurumsal hayatından seçkin konukların katıldığı davette ikonik Penthouse’un  manzarası ve konforu ile Spa Soul’un güne özel uygulamaları damga vurdu.

23 Eylül Sonbahar Ekinoksunda, Hyatt Regency İzmir İstinyePark, Danışman Astrolog Sare Aldemir, Dr. Yaman Er ve Dr. Cansu Alakbarov ile keyifli bir etkinliğe imza attı. Lüks ve sadeliğin eşsiz uyumunu gözler önüne seren Penthouse’da başlayan etkinlikte misafirler, sağlıklı bir brunch ile güne enerji dolu bir başlangıç yaptılar.

Danışman Astrolog Sare Aldemir ile Sonbahar Ekinoksunun bedenimize ve ruhumuza etkilerini keşfederken, cilt sağlığı profesyonellerini ve tüketicilerini doğru dermokozmetik ürün ve bilimsel bilgiyle buluşturan Welcometoclub platformunun doktorları Dr. Yaman Er ve Dr. Cansu Alakbarov  rehberliğinde cilt sağlığı hakkında önemli bilgiler edinen misafirler, Hyatt Regency İzmir İstinyepark’ın premium hizmetleri arasında öne çıkan Penthouse’u da deneyimlediler. İzmir’de bulunan tek şubesiyle ödüllü SpaSoul’da Ekinoks Ritüeli-Arınma ile hafifleyip, Ekinoks Ritüeli-Denge ile programa devam eden misafirler, yenilenerek ve enerjilerine yeniden odaklanarak sakinleştirici atmosferde ritüeli tamamladılar.

Vücudu ve zihni besleyip, canlandırmak için çeşitli bakım opsiyonları sunan SpaSoul’da misafirler mükemmel spa deneyimini de keşfetme fırsatı yakaladılar.  Penthouse’da yer alan başarılı ressam Gamze Taşdan’ın imzasını taşıyan sanat eserlerini de yakından inceleyen konuklar, SpaSoul’da sonbahar ekinoks ritüelini tamamladılar.

İlgili Haberler