SON DAKİKA

MagazinManşetÜst Manşet

Mavi yolculuğa tek çıkan Dilan Çıtak Tatlıses kafaları karıştırdı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak Tatlıses mavi yolculuğa çıktı. Özel yat ile mavi yolculuğa çıkan Tatlıses’e eşi Levent Dörter’in eşlik etmemesi dikkat çekti.

MustafaBarisDurak Medya’da yer alan habere göre ünlü sanatçı Dilan Çıtak Tatlıses mavi yolculuğa çıktı. 15 metrelik özel bir yatla denize açılan genç şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses’in tek oluşunu gözlerden kaçmadı. Uzun zamandır aşk yaşadığı Levent Dörter ile geçtiğimiz Ekim ayında dünya evine giren şarkıcının tek başına mavi yolculuğa çıkması kafaları karıştırdı. Evlilik sonrası ilk yazı tek başına geçiren şarkıcıya bir çok hayranı ” eşiniz nerede” yorumlarını yaptılar.

 

Telefonla bağırarak konuşunca karakolluk olmuştu

İbrahim Tatlıses’in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses en son karakolluk oluşuyla gündeme gelmişti. Bodrum’a gitmek üzere İstanbul Havalimanı’na giden şarkıcı, telefon görüşmesi yaptığı sırada, bir yolcunun sert uyarısıyla deliye dönmüştü. . Karakolluk olan İbrahim Tatlıses’in kızı “Dört adam bir olup, üzerime yürüdü. Bana ‘madde kullanıyorsun’ dediler” şeklinde ifade vermiş taraflar birbirinden şikayetçi olmuşlardı.

İlgili Haberler