Melisa Döngel son dönemin parlayan isimlerinden bir tanesi. Instagram’da da takipçi sayısı 4 milyonu geçen güzel oyuncu, estetik itirafında bulundu. Estetiksiz olmadığını söyleyen Melisa Döngel, operasyon yaptırdığını itiraf etti.

MELİSA DÖNGEL’İN ESTETİK OPERASYONLARI

Melisa Döngel, ”çok estetiği var” söylentilerine, ”Egoistçe olacak ama kendimi çok seviyorum. Kendimle barışık bir insanım. Sevmediğim bir çenem, bir elmacık kemiğim vardı. Sadece onları doldurum” şeklinde yanıt verdi.

detail-photo-fancybox-1

Melisa Döngel, böylece çene ve elmacık kemiği estetiği yaptırdığını itiraf etmiş oldu.

MELİSA DÖNGEL KİMDİR?

Melisa Döngel, 18 Eylül 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Anne tarafından Rus olan ve hatta Rusya vatandaşlığı bulunan Döngel, eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde aldı.

detail-photo-fancybox-2

HANGİMİZ SEVMEDİK DİZİSİYLE BAŞLADI

2016 yılındaki ”Hangimiz Sevmedik” dizisiyle ekranlarda boy göstermeye başlayan Melisa Döngel, aynı yıl Arka Sokaklar dizisinde de Nil karakterini canlandırdı. 2 yıl süren Bizim Hikaye dizisinde Deniz Çelik Elibol karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkan güzel oyuncu, ”Sen Çal Kapımı” dizisiyle herkes tarafından tanındı.

SADAKATSİZ DİZİSİNDE KONUK OYUNCU

Sadakatsiz dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Melisa Döngel, Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla Yılmaz’ı canlandırdı. 2023 yılında ise Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği Prestij Meselesi adlı filmde ”Ayşen” karakterini canlandırdı.

detail-photo-fancybox-4

RUSÇA KONUŞAMIYOR