SON DAKİKA

MagazinManşetÜst Manşet

CEMİYET DÜNYASI YENİ JUMBO BODRUM MAĞAZASI’NDA BİR ARAYA GELDİ

Çizginin ötesinde iz bırakan zamansız tasarımlara imza atan Jumbo’nun yeni Bodrum Plaza Mağaza’sında gerçekleşen brunch etkinliğine, cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Lüks mar  ka danışmanı Ayşegül Tuncer ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Jumbo’nun deniz yaşamını kolaylaştırırken estetikten ödün vermeyen Marine Koleksiyonu büyük beğeni topladı.

Türkiye’nin Bodrum’daki yeni mağazasında, sosyal fayda amaçlı projeler üreten ve özellikle kadın liderleri desteklemek amacıyla Ayşegül Tuncer tarafından kurulan ALALUXA platformu ev sahipliğinde gerçekleşen brunch etkinliğinde, Marine Koleksiyonu’ndan çarpıcı parçalarla hazırlanan masa etrafında buluşan konuklar, Jumbo dünyasını deneyimledikleri keyifli bir gün geçirdi. Davete, Aslıhan Memişoğlu, Burcu Tuncel, Hande Sezer Pekcan, Neşe Gönül, Berrin Zorlu, Fatoş Mildon, Berat Aşıcıoğlu, Meltem Taşkın, Deniz Ayaz Özer, Nihan Gider, Jale Balcı, Pınar Kertik, Elif Girgin gibi cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı. Denizde yaşamı kolaylaştırırken estetikten ödün vermeyen, her yemeği şölene dönüştüren Jumbo Marine Koleksiyonu, misafirlerden tam not aldı.

“Bodrum’daki mağaza sayımız ikiye ulaştı”

Davette konuşan Jumbo Genel Müdürü Bahriye Bayraklı, “Bodrum Plaza’da yeni açılan şubemizle, Bodrum’daki mağaza sayımız ikiye ulaştı. Artık Bodrumlular tüm ihtiyaçlarını şehir dışına çıkmaya gerek kalmadan, Jumbo mağazalarından karşılayabilecek. Çok beğenilen ve denizin enerjik aurasını yansıttığımız Jumbo Marine Koleksiyonumuzda, özellikle tekne içinde kullanıma uygun parçalar, tasarımla birleşerek masaları daha zamansız bir görünüme kavuştursun istedik. Deniz yaşamının ve yazın dinamizmine cevap verebilmek amacıyla fonksiyonel ve pratik ürünlerden oluşan Marine Koleksiyonu ile hazırlanan bu masa etrafında, Ayşegül Tuncer ev sahipliğinde misafirlerimizle buluşmak bizi çok mutlu etti.”

 

Tekne ve yatlar Jumbo ile iyi tasarımla buluşuyor

 

Zamansız ve rafine bakış açısını tekne severlerle buluşturan Jumbo Marine Koleksiyonu, yazın coşkulu, enerjik aurasını sofralara yansıtıyor. Özellikle tekne içinde kullanıma uygun parçalar, tasarımla birleşerek masaları çarpıcı bir görünüme kavuşturuyor. Koleksiyon, geri dönüşüme uygun olan malzemelerden üretildiği için günümüz insanın çevreci tarafını besliyor.

Jumbo Marine Koleksiyonu, deniz yaşamının hareketliliğine cevap verebilmek amacıyla fonksiyonel ve pratik ürünlerden oluşuyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalar, aynı zamanda mikrodalga fırın kullanımı için de imkân veriyor. Enerjik bir yazın hızına yakışır ürünlerden oluşan Koleksiyon, aynı zamanda görsel kaliteden ve tasarımdan da ödün vermiyor.HABER:MURAT TAMAY

 

İlgili Haberler